7 savjeta kako biti moderan bez trošenja puno novca

7 savjeta kako biti moderan bez trošenja puno novca

7 savjeta kako biti moderan bez trošenja puno novca

U ovom ćemo vam postu pokazati kako možete biti elegantni čak i uz mali budžet.

1. Online trgovine, Amazon, Ebay i ostali.

Moderna žena mora biti sposobna iskoristiti ogromnu internetsku ponudu. Postoje web stranice poput Ebay, Amazon, Etsy, ali i druge specijalizirane internetske trgovine u kojima možete jeftino kupovati. Često su internetske cijene znatno niže nego u trgovini zbog nižih poslovnih troškova. Poseban savjet: isprobajte u trgovini i kupite online.

 

 

2. Nakit

Odjeća u kombinaciji s neobičnim nakitom još je jedan način privlačenja pažnje. Manji komadi nakita poput narukvica ili ogrlica ne moraju puno koštati, ali svejedno mogu začiniti jednostavnu odjeću. Dodaci poput kapa, rukavica i šalova također mogu nadograditi vaš stil.

 

3. Flying fashion :/

"Leteća moda" ne bi trebala biti razlog da trošite svoj novac ludo da biste uvijek bili u toku s najnovijim trendovima. Jednostavne kombinacije npr. H & M, Zara, Asos ili Forever 21 mogu vam pomoći da stvorite svoj vlastiti stil

 

 

4.Odgovarajuća šminka

Obratite pažnju na svoju ljepotu! Pravi make-up i nova frizura mogu vam značajno uglačati karizmu. Nova frizura ili konzultacije s frizerom o novoj boji kose puno su učinkovitiji od modne robije. 

 

5. Krojač

Krojač? Zašto? Dobri krojači mogu stvoriti stilski odjevni komad od gotovo svega! Ako vam se ne sviđaju vaše stare traperice, vaš krojač pretvorit će ih u nove hlače koje su više nego samo trend, one su jedinstvene. Primjerice, maksi suknja koju često ne nosite može postati lijepa midi suknja koju možete kombinirati na tisuće načina.

 

 

6. Designer odjeća

Budite svjesni da vas dizajnerska odjeća ne čini modernijom! Košulja od 500 eura ili torba od 1000 eura ne čine vas boljima, a nadasve ne elegantnijima.

 

 

7. “Must-have“ odjeća

Kupnja must-have odjeće samo da biste drugima pokazali koliko ste potrošili potpuna je glupost. Umjesto toga, potražite stvari koje vam se stvarno sviđaju i koje vam dobro stoje. Samo tako ćete imati pravi i autentični stil.

 

hrvatski (Hrvatska)