10 Outfita: Ovako kombinirajte svoje srebrne cipele za savršeni proljetni look

10 Outfita: Ovako kombinirajte svoje srebrne cipele za savršeni proljetni look

10 Outfita: Ovako kombinirajte svoje srebrne cipele za savršeni proljetni look

U ovom postu pokazujemo vam 10 ideja kako svoje srebrne cipelice možete uklopiti u moderne odjevne kombinacijama. Bez obzira jeste li ljubitelj više elegantnog, ležernog ili sportskog stila, s malo mašte srebrne cipele možete nositi za gotovo svaku priliku.

Dajte odjevnoj kombinaciji poseban štih

Trend sjajnih odjevnih predmeta omiljen je kod mnogih trendsetera i neizbiježan u street style-u. Od sjajnih cipela, balerinki do oxford cipela - sve one dodaju ono nešto vašoj odjeći i zapravo ih je vrlo lako kombinirati te se dobro slažu s jednostavnim odjevnim kombinacijama kao što su traperice i dukserica s printom. Cipele su vjerojatno najzanimljiviji modni predmet s kojim se možete poigrati i isprobati nove stvari. S njima možete preobraziti cijelu kombinaciju iz elegantne u ležernu.

 

Srebrne cipele kao SOS modni komad

Srebrne cipele  čine dosadnu odjeću veselijom i izvrstan su „SOS modni komad“ ako vam nedostaje ideja. Pitanje kako najbolje nositi srebrne cipele vrlo je jednostavno.

Odaberite basic i neutralne komade u sivoj, crnoj i bijeloj boji ... šarena kombinacija također nije pogreška - lakše ih je kombinirati nego što mislite.

Pokazat ćemo vam 10 primjera kako kombinirati svoje srebrne cipele:

 

1. Minimalistički outfit sa svijetlim materijalima i over-sized prslukom

2. Traperice u kombinaciji s basic košuljom - vrlo jednostavan outfit gdje su posebne cipele u prvom planu. Ova kombinacija uvijek prolazi.

 

3. I otmjena košulja se također uklapa :)... 

3. Maslinasta jakna i šorc visokog struka – Lagani prozračni i nadasve vrlo udoban ljetni outfit. Seksi, ali cool ..

4. i  5. Šarene i lagane ljetne haljine - savršene za vruće ljetne večeri. Wow efekt zajamčen.


6. Traper jakna i midi suknja - jedna od rijetkih odjevnih kombinacija koja je istovremeno elegantna i šik.

7. Crveni sako i bijele traperice - savršena odjeća u street style-u za duge proljetne dane ili svježe ljetne noći.

8. Crni sako i maksi haljina (na točkice) - ‘crno-bijela’ kombinacija, zašto ne? Ova je kombinacija savršena za one koji žele izaći iz kuće u ležernom-šiku.

9. i 10. Isprobajte različite nijanse rozih sakoa i gornjih dijelova - elegantne srebrne cipele daju sportski dodir zbog kojeg odjeća izgleda prilično šik i ne kičasto.

 

Ovo je samo naših 10 ideja, ali mogućnosti i kombinacije su bezbrojne ... :) Inspirirajte se našom odjećom i napravite izgled koji vam najviše odgovara ... Kako kombinirate svoje srebrne cipele?

Naše Lovidovi srebrne cipele->

 

hrvatski (Hrvatska)