#NašaPriča

Što je to Lovidovi?


Lovidovi je održivi i karizmatični brend cipela koje se proizvode ručno s puno ljubavi i pažnje. Ime Lovidovi je igra riječi koja u prijevodu znači "podijeli svoju ljubav". Svaka cipelica također ima mali simbol srca koji predstavlja humanitarnu pozadinu i ljubav koju ulažemo u naše proizvode


Ručnom izradom protiv masovne proizvodnje

Ručna izrada

Naše Lovidovice tradicionalno su ručno izrađene u Bosni i Hercegovini, u zemlji s dugom tradicijom stvaranja cipela. Uz puno predanosti i pažnje na detalje, stvaramo cipelice u skladu sa starim pravilima izrade.

#slowfashion

Uz društveno odgovornu proizvodnju, transparentne radne uvjete i ekološki prihvatljive prirodne materijale, izrađujemo cipele najviše kvalitete.

Podržite naš StartUp

SOS Dječija sela

Svakom kupnjom podržavaš djecu bez roditeljskog staranja. Donacijom darujete potrebnu pomoć i obiteljski dom pun ljubavi. Pomozite nam da zajedno djeci pružimo novu budućnost.

Samo za Vas.

Sve naše cipele su proizvedene po narudžbi. Nakon narudžbe cipele će biti ručno izrađene posebno za vas i dostavljene na vašu adresu u roku od cca. 7-10 radnih dana. S takvom organizacijom smanjujemo otpad i štitimo okoliš.

Postani jedan od 6,200+ zadovoljnih Lovidovi kupaca

Blizu Vama.

Naše srce nalazi se u Bosni i Hercegovini. Tu se naše cipelice proizvode od najkvalitetnijih prirodnih materijala. Iz naše manufakture su stigle do najdaljih kutova svijeta i usrećile mnogobrojne kupce.

P.S. Našu kolekciju muških cipela možete naći na Kuvet Shoes.

Posebno iskustvo.


Jedino što nas nadahnjuje više od naših proizvoda su ljudi koji ih nose. Bez obzira imate li pitanje, komentar ili poseban zahtjev, naš tim je tu za Vas!


Tel: +387 63 765 726

E-Mail: support@lovidovi.dehrvatski (Hrvatska)