#NašaPriča

Što je to Lovidovi?


Lovidovi je održivi i karizmatični brend cipela koje se proizvode ručno s puno ljubavi i pažnje. Ime Lovidovi je igra riječi koja u prijevodu znači "podijeli svoju ljubav". Svaka cipelica također ima mali simbol srca koji predstavlja humanitarnu pozadinu i ljubav koju ulažemo u naše proizvode


Ručna izrada

Naše Lovidovice tradicionalno su ručno izrađene u Bosni i Hercegovini, u zemlji s dugom tradicijom stvaranja cipela. Uz puno predanosti i pažnje na detalje, stvaramo cipelice u skladu sa starim pravilima izrade.

#slowfashion

Uz društveno odgovornu proizvodnju, transparentne radne uvjete i ekološki prihvatljive prirodne materijale, izrađujemo cipele najviše kvalitete.

Saznaj više

Naš PRE-SALE koncept

Svaki novi Lovidovi model dostupan je u pretprodaji uz popust od 30%. Narudžbom unaprijed doprinosite održivoj proizvodnji tako što nam omogućujete nabavku odgovarajuće količine materijala i redukciju nepotrebnog otpada tijekom proizvodnje. Nakon završetka pretprodaje, modeli su dostupni u našem standardnom asortimanu.

SOS Dječija sela

Svakom kupnjom podržavaš djecu bez roditeljskog staranja. Donacijom darujete potrebnu pomoć i obiteljski dom pun ljubavi. Pomozite nam da zajedno djeci pružimo novu budućnost.

Saznaj više

Samo za Vas.

Sve naše cipele su proizvedene po narudžbi. Nakon narudžbe cipele će biti ručno izrađene posebno za vas i dostavljene na vašu adresu u roku od cca. 7-10 radnih dana. S takvom organizacijom smanjujemo otpad i štitimo okoliš.

Saznaj više

Blizu Vama.

Naše srce nalazi se u Bosni i Hercegovini. Tu se naše cipelice proizvode od najkvalitetnijih prirodnih materijala. Iz naše manufakture su stigle do najdaljih kutova svijeta i usrećile mnogobrojne kupce.

P.S. Našu kolekciju muških cipela možete naći na Kuvet Shoes.

Posebno iskustvo.


Jedino što nas nadahnjuje više od naših proizvoda su ljudi koji ih nose. Bez obzira imate li pitanje, komentar ili poseban zahtjev, naš tim je tu za Vas!

E-Mail: support@lovidovi.dehrvatski (Hrvatska)