Svakom narudžbom činiš dobro djelo

Sve započinje tvojom kupovinom Lovidovi cipelica. Za svaku kupljenu cipelu doniramo 10 KM SOS Dječijim selima BiH, čime podržavate djecu bez roditeljskog staranja. Svako dijete treba poticajno okruženje u kojem se može razvijati i osjećati voljenim, zaštićenim i sigurnim.

SOS DJEČIJA SELA

Zajedno sa SOS Dječijim selima BiH, donacija će se koristiti za redovne programe podrške djeci bez roditeljskog staranja.
Donacijom djeci omogućujete:
- Dom i obitelj
- Zdravlje i obrazovanje
- Novu perspektivu

Dugoročna pomoć

Vrijeme, strpljenje, briga i individualna podrška su ključne kako bi omogućili da što više djece ima topli dom i jednaku šansu za uspjeh u životu.

Tvoja donacija je vrijedna!

Svaka donacija ima direktan utjecaj na živote djece bez roditeljskog staranja. Donacijom dajete djeci novi obiteljski dom, hranu, medicinsku njegu, obrazovanje kao i socijalnu i psihološku skrb.

Kratka priča za razmišljanje.

Bio je jedan starac...koji je svako jutro šetao plažom. Jednog dana je na plaži vidio dječaka kako nešto pažljivo skuplja i baca u more.

Povikao je: "Dobro jutro. Što to radiš?"

Dječak se ispravio i odgovorio: "Bacam morsku zvijezdu natrag u more. Oseka je, a sunce je jako. Ako to ne učinim, umrijet će.''

"Ali, mladiću", odgovorio je starac, " shvaćaš li da postoje kilometri plaže. A morskih zvijezda je posvuda. Ne možeš spasiti sve...To što radiš nema smisla."

Dječak je pristojno poslušao, sagnuo se, uzeo sljedeću zvijezdu i bacio ju natrag u more:

"Ali za ovu zvijezdu ima smisla!"

hrvatski (Hrvatska)